Συνεχίζει στο WEC η Rebellion Racing

Οι πρωταθλητές της ιδιωτικής LMP1, θα επιστρέψουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής για το 2016, με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο τους

Η Rebellion Racing θα αγωνιστεί στο WEC το 2016 με δύο R-One AER, όπως ανακοίνωσε η ομάδα την Τετάρτη. Το σύνολο του Bart Hayden θα παρατάξει τα αγωνιστικά της Oreca για τρίτη συνεχόμενη φορά, με το lineup να παραμένει το ίδιο σε σχέση με πέρυσι. Οι Nick Heidfeld, Nicolas Prost, Mathias Beche, Dominik Kraihamer, Alexandre Imperatori και Mathéo Tuscher θα αποτελέσουν ένα δυναμικό σύνολο, με τη διάταξη των πληρωμάτων να μην είναι ακόμη γνωστή.

Ο Tuscher, αγωνίζεται επίσης στο GP3 και αντικατέστησε τον Daniel Abt στους τελευταίους δύο αγώνες του 2015.

Ο Hayden δήλωσε:

Υποβάλαμε αίτηση για δύο αυτοκίνητα στο WEC, αλλά και τις 24H του Le Mans. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τον κινητήρα της AER. Πέρυσι είχαμε ορισμένα προβλήματα με την εισαγωγή του κινητήρα στο σασί του R-One και παρά την επίτευξη του στόχου, που ήταν η κατάκτηση των πρωταθλημάτων, υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση της απόδοσης και της αξιοπιστίας. Έχουμε θέσει ένα πρόγραμμα δοκιμών. Αντίθετα με πέρυσι που χάσαμε τους δύο πρώτους αγώνες, φέτος θα είμαστε έτοιμοι από την αρχή και θα βρεθούμε και στον Πρόλογο στο Paul Ricard. 

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια