Η Peugeot επιστρέφει στο Moto GP!

  Το 2016 θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Peugeot Motocycles στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MotoGP Moto3

  Δελτίο Τύπου

  Το 2016 θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Peugeot Motocycles στο πιο ψηλό επίπεδο των παγκόσμιων αγώνων μοτοσυκλέτας, με την επίσημη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MotoGP Moto3.

  Oι αγώνες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του DNA της Peugeot, η οποία, ως κατασκευαστής, μπορεί να επαίρεται για το εντυπωσιακό παρελθόν της στον κόσμο των 2 τροχών. Με 118 χρόνια ιστορίας, η Peugeot Scooters αποτελεί την πιο παλιά εταιρεία δικύκλων στον κόσμο, η οποία είναι πάντα έτοιμη για νέες προκλήσεις.

  Πατώντας σε αυτή την εξαιρετική κληρονομιά, η Peugeot Racing Team επέστρεψε στους αγώνες το 2014 συμμετέχοντας στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV Moto3, ένα από τα πιο απαιτητικά στον κόσμο, σε ανταγωνισμό με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλέτας. Η ομάδα κατέκτησε τη 2η  θέση στο πρωτάθλημα.

  Το 2015, χάρη στη συνεργασία με τη Mahindra Racing, η ομάδα κατέκτησε τόσο τον τίτλο των Αναβατών όσο και των Κατασκευαστών στο  CIV Moto3, με το νέο αναβάτη Marco Bezzecchi, ο οποίος κέρδισε 7 από τους 10 αγώνες!

  Ορμώμενη από τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε αυτές τις δύο διοργανώσεις, η μάρκα του Λέοντα θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή της το 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MotoGP στην κατηγορία Moto3 με την ομάδα Peugeot Saxoprint Racing Team. Υπό την καθοδήγηση του Terell B. Thien, δύο μοτοσυκλέτες Peugeot MGP3O θα αγωνιστούν με τους αναβάτες Alexis Masbou, 28 χρόνων, από τη Γαλλία και John McPhee, 21 χρόνων, από τη Σκωτία.

  60 χρόνια μετά την τελευταία νίκη της στο Bol d’Or, η Peugeot φιλοδοξεί να αναβιώσει το ένδοξο αγωνιστικό της παρελθόν, στοχεύοντας να κατακτήσει τον τίτλο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Μια επιστροφή στις ρίζες και ταυτόχρονα ένα σύμβολο της συνεχούς ανανέωσης της μάρκας!

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια