Ο Kubica σταματά μετά το Μόντε Κάρλο

    Δυστυχώς το 2016 δεν ξεκινά καλά για τον Robert Kubica καθώς ο Πολωνός μετά το Ράλι Μόντε Κάρλο 21-24 Ιανουαρίου αποσύρεται από το WRC

    Δυστυχώς το 2016 δεν ξεκινά καλά για τον Robert Kubica καθώς ο Πολωνός μετά το Ράλι Μόντε Κάρλο 21-24 Ιανουαρίου αποσύρεται από το WRC. Ο πρώην οδηγός της F1 παραδέχθηκε πως δεν έχει την απαραίτητη οικονομική υποστήριξη για να συνεχίσει στο WRC. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις πίστες. Όμως αν αυτό γίνει θα είναι το καλοκαίρι, όχι άμεσα. Ο Kubica θα αγωνιστεί στο Μόντε Κάρλο με ένα Ford Fiesta RS WRC και μετά θα κρεμάσει το κράνος του. Ελπίζουμε για λίγο καιρό.

    Προς το παρόν δεν έχουμε πρόγραμμα για το υπόλοιπο της χρονιάς. Μετά το Monte σταματάω. Βρίσκομαι σε επαφές με σπόνσορες αλλά αυτή τη στιγμή προγραμματισμένο είναι μόνο αυτό το ράλι. Αν συνεχίσω στα ράλι θα πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Είναι τεράστια οικονομική δέσμευση και πρέπει να βρεθεί άλλη λύση. Υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στις πίστες αλλά ακόμα δεν το σκέφτομαι. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το Ράλι Μόντε Κάρλο.

    Σχόλια

    Σχόλια