Επαφές Renault με Magnussen για τη θέση του Maldonado

Μπορεί μέχρι τώρα να τον είχαμε ξεγράψει από την F1, για το 2016 τουλάχιστον, αλλά ο Kevin Magnussen μπαίνει ξανά στο παιχνίδι

Μπορεί μέχρι τώρα να τον είχαμε ξεγράψει από την F1, για το 2016 τουλάχιστον, αλλά ο Kevin Magnussen μπαίνει ξανά στο παιχνίδι καθώς συνδέεται με τη Renault για τη νέα χρονιά. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρώην οδηγός της McLaren βρίσκεται σε επαφές με τη Renault για τη θέση του Pastor Maldonado. Επίσης υπάρχουν αναφορές που λένε ότι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται στη Βενεζουέλα για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας Renault-PDVSA-Maldonado.

Τα χρήματα που φέρνει ο Maldonado στην ομάδα μέσω της PDVSA είναι πολλά αλλά πιστεύεται πως ο Magnussen έχει ισχυρή υποστήριξη από την Jack & Jones (μάρκα ενδυμάτων της εταιρείας Bestseller). Ο Δανός ήταν σε επαφές με τη Lotus το 2015 αλλά τελικά η ομάδα τότε αποφάσισε να υπογράψει με τον Jolyon Palmer.

Πηγές αναφέρουν πως η Renault δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με το δίδυμο Maldonado/Palmer για την επιστροφή της στην F1. Έτσι λοιπόν οι επαφές με τον Magnussen έχουν ξεκινήσει και πάλι κι ο Δανός έχει ήδη επισκεφθεί μια φορά το Enstone. Αν τελικά δεν υπάρξει αλλαγή οδηγών για το 2016 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Magnussen στην ομάδα ως αναπληρωματικό με την προοπτική να αγωνιστεί κανονικά από το 2017.

Σχόλια

Σχόλια