Νέο Honda SH300i 2016

  Μετά από εκτενή ανανέωση, το SH300i προσφέρει τώρα πιο άμεση επιτάχυνση, βελτιωμένη απόδοση, καλύτερη ορατότητα λόγω εξελιγμένης σχεδίασης και πλήρη λειτουργικότητα φώτων LED

  Δελτίο Τύπου

  Μετά από εκτενή ανανέωση, το SH300i προσφέρει τώρα πιο άμεση επιτάχυνση, βελτιωμένη απόδοση, καλύτερη ορατότητα λόγω εξελιγμένης σχεδίασης και πλήρη λειτουργικότητα φώτων LED. Ο τομέας της πρακτικότητας έχει αναβαθμιστεί χάρη στο Honda SMART Key System, το στάνταρ ABS και αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος full-face. Ο νέος κινητήρας είναι ο πρώτος της Honda προδιαγραφών Euro 4.

  Πάνω από ένα εκατομμύριο σκούτερ SH έχουν πουληθεί στην Ευρώπη τα τελευταία 30 χρόνια χαρίζοντας στο λογότυπο SH το δικό του κύρος στην προϊοντική γκάμα της Honda. Αυτά τα δύο γράμματα έχουν γίνει σύμβολο ανώτερων επιδόσεων και υψηλής αισθητικής, σε συνδυασμό με τη διάσημη ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία Honda.

  Το SH300i, με συμπαγείς διαστάσεις, επίπεδο πάτωμα στο άνοιγμα για τα πόδια και τροχούς 16 ιντσών μπροστά και πίσω έχει όλα τα στοιχεία ταυτότητας της σειράς SH και κάτι επιπλέον – έναν ισχυρό κινητήρα που υπόσχεται μέγιστες επιδόσεις στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο.

  Διάσημο εδώ και πολλά χρόνια ως το απόλυτο δίκυκλο πόλης, έχει εξελιχθεί σημαντικά για το 2015 και συνδυάζει φρέσκιες, σύγχρονες γραμμές με βελτιωμένη απόκριση κινητήρα από στάση και μεγαλύτερη απόδοση καθώς επίσης και μεγαλύτερη ευχρηστία σε καθημερινή βάση, ενισχύοντας το κύρος του σαν ένα μοντέρνο κλασικό σκούτερ.

  To νέο SH300i είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο των επισήμων εμπόρων Honda moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda moto στην Ελλάδα στην τιμή των 5,500€.
  Michio Atsuchi – Large Project Leader (LPL) SH300i:

  «Το πρώτο SH300i σηματοδότησε συναρπαστικές επιδόσεις στην οικογένεια των SH – με άμεση επιτάχυνση και επιδόσεις ανάλογες τις ευέλικτης συμπεριφοράς του. Γι’ αυτό, η ομάδα εξέλιξης με χαρά άκουσε από ένα δημοσιογράφο να το περιγράφει ως ‘το τέλειο όπλο για τη Ρώμη’. Αυτό το τελευταίο μοντέλο είναι ακόμα καλύτερο, με βελτιωμένη άνεση, ευελιξία και στυλ … και ακόμα καλύτερη επιτάχυνση!”

  Επισκόπηση Μοντέλου

  Το νέο SH300i βασίζεται στη δοκιμασμένη συνταγή SH και διαθέτει νέο, ατσάλινο πλαίσιο με ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο που αυξάνει τη χωρητικότητα κάτω από τη σέλα – χωράει ένα full-face κράνος- διατηρώντας όμως την ευελιξία – σήμα κατατεθέν – του SH.

  Διάσημος για τις ζωηρές επιδόσεις και την άμεση απόκριση του γκαζιού, ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας 279cc του SH300i – με ψεκασμό PGM-FI – αποδίδει τώρα αυξημένη ροπή για άμεση επιτάχυνση στις χαμηλές έως μεσαίες στροφές. Είναι ένας ισχυρός, πρόθυμος και ισορροπημένος κινητήρας, ιδανικός για τις κουραστικές συνθήκες κυκλοφορίας πόλης, αλλά και για απολαυστικές, πιο μακρινές διαδρομές. Για το 2015, η κατανάλωση έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στη χρήση τεχνολογιών χαμηλής τριβής. Ο κινητήρας χαμηλών ρύπων είναι ο πρώτος της Honda που πληροί τις προδιαγραφές Euro 4.

  Έξυπνες αλλαγές στη γεωμετρία δημιουργούν μία ελαφρώς πιο κάθετη, ουδέτερη θέση οδήγησης με εύκολη πρόσβαση στο έδαφος. Έχει εξοικονομηθεί 1kg συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, συμβάλλοντας στην αίσθηση ανάλαφρης και ευέλικτης συμπεριφοράς του SH300i. Δικάναλο ABS ανήκει τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό.

  Οι νέες γραμμές του SH300i αποπνέουν δύναμη και αποφασιστικότητα, όπως τα φώτα LED μπροστά και πίσω. Η προσθήκη ενός SMART Key System της Honda αυξάνει το επίπεδο άνεσης για τον αναβάτη και προστασίας για το ίδιο το σκούτερ.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ  
  Τύπος Υγρόψυκτος, 4-χρονος, SOHC, μονοκύλινδρος, προδιαγραφών Euro 4
  Κυβισμός 279.1cc
  Διάμετρος x Διαδρομή 72 x 68.5mm
  Συμπίεση 10.5:1
  Μέγιστη Ισχύς 18.5kW @ 7,500rpm
  Μέγιστη Ροπή 25.5Nm @ 5,000rpm
  Χωρητικότητα Λαδιού 1.7L
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ  
  Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
  Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 9.0L
  Κατανάλωση καυσίμου 33.3km/l (WMTC mode)
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  
  Εκκίνηση Ηλεκτρική (Μίζα)
  Μπαταρία 12V-11.6AH
  Ισχύς γεννήτριας ACG 240W
  ΜΕΤΑΔΟΣΗ  
  Συμπλέκτης Αυτόματος, Φυγοκεντρικός
  Κιβώτιο V-Matic
  Τελική μετάδοση Ιμάντας V
  ΠΛΑΙΣΙΟ  
  Τύπος Ατσάλινο, σωληνωτό
  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ  
  Διαστάσεις (Μ´Π´Υ) 2.131 x 728 x 1.193mm
  Μεταξόνιο 1.440mm
  Γωνία Κάστερ 27° 30′
  Ίχνος 98mm
  Ύψος Σέλας 805mm
  Απόσταση από το έδαφος 130mm
  Απόβαρο 169kg (Εμπρός: 65kg, Πίσω: 104kg)
  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  
  Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm
  Πίσω Ψαλίδι με δύο αμορτισέρ
  ΤΡΟΧΟΙ  
  Εμπρός Χυτή αλουμινένια, διατομής U με 6 ακτίνες
  Πίσω Χυτή αλουμινένια, διατομής U με 6 ακτίνες
  Διάσταση Ζάντας Εμπρός 16 x MT2.75
  Διάσταση Ζάντας Πίσω 16 x MT3.50
  Εμπρός Ελαστικό 110/70-16
  Πίσω Ελαστικό 130/70-16 (61S)
  ΦΡΕΝΑ  
  Σύστημα ABS ABS
  Εμπρός Υδραυλικό δισκόφρενο 256mm x 4.5mm με δαγκάνα 2 εμβόλων, (*ABS)
  Πίσω Υδραυλικό δισκόφρενο 256mm x 5mm με δαγκάνα 1 εμβόλου, (*ABS)
  ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  
  Όργανα Ταχύμετρο, δείκτης καυσίμου και δείκτης θερμοκρασίας, τύπου βελόνας, ρολόι, δύο χιλιομετρητές, δείκτης κατανάλωσης καυσίμου, Honda SMART Key indicator.
  Προβολέας LED
  Φως στάθμευσης LED
  Πίσω φως LED

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια