Στην αναμονή ο Rosberg

Το συμβόλαιο του Nico Rosberg με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016 αλλά η Mercedes δεν δείχνει πρόθυμη να ανανεώσει από τώρα

Το συμβόλαιο του Nico Rosberg με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016 αλλά η Mercedes δεν δείχνει πρόθυμη να ανανεώσει από τώρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του Toto Wolff ο Γερμανός θα χρειαστεί να περιμένει μερικούς μήνες καθώς ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας θέλει να αξιολογήσει την απόδοση του Rosberg το 2016.

Το αγωνιστικό δίδυμο που έχουμε είναι σπουδαίο. Και οι δύο οδηγοί είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα κι έχουν συνδράμει τα μέγιστα για να είμαστε στην κορυφή σήμερα. Όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε το συμβόλαιο του Nico. Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί το 2016.

Ο Lewis Hamilton έχει 3ετές συμβόλαιο με τη Mercedes το οποίο ολοκληρώνεται το 2018. Δεν είναι μυστικό πως οι σχέσεις Rosberg-Hamilton δεν είναι καλές. Έτσι λοιπόν ίσως η Mercedes σκέφτεται να μη συνεχίσει με το ίδιο δίδυμο και το 2017. Ήδη οι φήμες ξεκίνησαν και θέλουν τους Γερμανούς να προσεγγίζουν τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός πριν υπογράψει συμβόλαιο με τη Red Bull μιλούσε και με τη Mercedes οπότε ο δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει.

Σχόλια

Σχόλια