Επίσημα με κινητήρες TAG Heuer η Red Bull το 2016

Το σίριαλ με τον κινητήρα που θα έχουν οι Αυστριακοί το 2016 έλαβε τέλος

Μετά από αρκετούς μήνες υπομονής και με πολλές φήμες να πηγαίνουν και να έρχονται, η Red Bull Racing, ανακοίνωσε πως οι κινητήρες που θα χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν θα ονομάζονται TAG Heuer. Η αρχή έγινε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν η Red Bull ανέβασε μια φωτογραφία στo Twitter, λέγοντας ουσιαστικά πως η ελβετική εταιρία θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η TAG Heuer, μεταπήδησε μετά από 30 χρόνια συνεργασίας με τη McLaren στους κόκκινους ταύρους και θα βοηθήσει δίνοντας το όνομά της στον κινητήρα της Renault. Με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της επιστροφής της Renault ως εργοτασιακή ομάδα, ολοκληρώθηκε το παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, δήλωσε:

Η TAG Heuer και η Red Bull, είναι δύο εταιρίες που έχουν πάθος για τους αγώνες και μια τάση για να κάνουν κάτι διαφορετικό, με αυτή τη συνεργασία να είναι μια απόδειξη του παραπάνω. Η TAG Heuer είναι κάτι ξεχωριστό για τον κόσμο της F1 για πολλά χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέλεξαν να συνεχίσουν στο σπορ κάνοντας μια συνεργασία με εμάς. Οι καινοτομίες μας και η επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε από το πλήθος μετατρέπει αυτή τη συνεργασία σε μια από τις πιο συναρπαστικές στην F1.

O Horner συνέχισε λέγοντας πως είναι χαρούμενος με το γεγονός πως η Renault θα συνεχίσει στην F1:

Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος να βλέπω τη Renault να επιβεβαιώνει την παρουσία της στο σπορ και θα ήθελα εκ μέρους της Red Bull να την ευχαριστήσω για τη συνεισφορά τους από το 2007. Η τεχνική συνεργασία με την Ilmor μας δείνει αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε για το 2016.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια