Νέο e-shop από τη ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.

  ΜΟΤΟD1RECT : Νέο e-shop εξοπλισμού αναβάτη ΜΟΤΟD1RECT: Νέο e-shop εξοπλισμού αναβάτη & αξεσουάρ μοτοσυκλέτας από τη ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.

  Δελτίο Τύπου

  Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. – θυγατρική του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε – μπαίνει δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων εξοπλισμού αναβάτη και αξεσουάρ δικύκλων μέσω της ιστοσελίδας www.motodirect.gr. Δυναμική εμφάνιση, φιλικές στο χρήστη λειτουργίες και πλήθος επώνυμων προϊόντων το κατατάσσουν στην κορυφή των ηλεκτρονικών καταστημάτων της κατηγορίας του.

  Μέσα από ένα σύγχρονο, λειτουργικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν και να παραλαμβάνουν, με τον τρόπο που επιθυμούν, τα προϊόντα τους: κράνη, ένδυση, υπόδυση, ένδυση casual, αξεσουάρ, προστατευτικά και αντικλεπτικά. Οι καταξιωμένες μάρκες που φιλοξενεί το e-shop εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα προτάσεων και τιμών που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές : ALPINESTARS, SHARK, SHOEI, CMS, RICHA, YAMAHA, ABUS, NEXX, NOX και πολλά άλλα.

  Οι online επισκέπτες πλέον μπορούν να ενημερώνονται για νέα προϊόντα, έξυπνα tips, αποκλειστικές προσφορές μέσω newsletters και να επωφελούνται από το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών που σύντομα θα ενεργοποιηθεί.

  Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, η θυγατρική ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. προσφέρει στους online καταναλωτές της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές παρέχοντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών πληρωμής, όπως: αντικαταβολή, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal, τραπεζική κατάθεση, πληρωμή στο κατάστημα, καθώς και άμεση αποστολή που θα κυμαίνεται από 1 ως 3 ημέρες. Ακόμη είναι εφικτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες, ενώ για σύνολο άνω των 90 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

  Κάντε τις αγορές σας γρήγορα και εύκολα με την ασφάλεια που σας παρέχει ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.!

  Σχόλια

  Σχόλια