Ο Tanak φεύγει από την M-Sport

    Οι δρόμοι των M-Sport και Ott Tanak χωρίζουν καθώς ο Εσθονός δεν θα συνεχίσει με τη βρετανική ομάδα την περιπέτειά του στο WRC το 2016

    Οι δρόμοι των M-Sport και Ott Tanak χωρίζουν καθώς ο Εσθονός δεν θα συνεχίσει με τη βρετανική ομάδα την περιπέτειά του στο WRC το 2016. Ωστόσο θα παραμείνει στα ράλι κι όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος θα αγωνιστεί με την ομάδα της DMACK η οποία τρέχει με Ford Fiesta RS WRC. Μαζί με τον Tanak στην ομάδα θα είναι κι ο Jari Ketomaa, αλλά δεν αναμένεται να ακολουθήσουν και τους 14 σταθμούς του WRC.

    Από την πλευρά της M-Sport, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Malcolm Wilson δηλώνει πως σύντομα θα ανακοινώσουν τους οδηγούς τους για το 2016. Είναι γνωστό πως η M-Sport κυνηγά τον Thierry Neuville και τώρα που οι σχέσεις του Βέλγου με τη Hyundai δεν είναι τόσο καλές είναι η καλύτερη στιγμή για τη βρετανική ομάδα. Ωστόσο ο Neuville έχει συμβόλαιο για το 2016 με τη Hyundai κι αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι δοκιμές για το Rally Monte Carlo κι εκεί θα δούμε ποιος θα οδηγεί το Fiesta RS WRC της M-Sport.

    Σχόλια

    Σχόλια