Ράλι Μ. Βρετανίας 3η ημέρα: Ο Ogier έριξε την αυλαία

  O Sebastien Ogier ολοκλήρωσε με νίκη το απόλυτα επιτυχημένο, γι' αυτόν και τη Volkswagen, 2015

  O Sebastien Ogier ολοκλήρωσε με νίκη το απόλυτα επιτυχημένο, γι’ αυτόν και τη Volkswagen, 2015. Ο Γάλλος πήρε την 3η του σερί νίκη στο Ράλι Μ. Βρετανίας μπροστά από τους Kris Meeke και Andreas Mikkelsen. Ο οδηγός της Citroen σημείωσε την καλύτερη επίδοση Βρετανού οδηγού στο Ράλι Μ. Βρετανίας τα τελευταία 15 χρόνια. Ο τελευταίος Βρετανός που είχε ανέβει στο βάθρο του ράλι της πατρίδας του ήταν ο Richard Burns, νικώντας το 2000. Ο Νορβηγός της VW όσο κι αν προσπάθησε για το 1-2 δεν τα κατάφερε κι έτσι κράτησε την τελευταία θέση του βάθρου.

  Πιο πίσω η Huyndai τελικά κατάφερε να πάρει τις θέσεις 4 και 5 με τους Sordo και Paddon αντίστοιχα. Ο Evans της M-Sport έχασε πολύτιμο χρόνο λόγω κλαταρίσματος κι έτσι τερμάτισε στην 6η θέση. Σε λάθος υπέπεσε κι ο Ostberg με το Citroen του και τελικά τερμάτισε 7ος. Οι Lefebvre, Kubica και Bertelli συμπλήρωσαν τη 10άδα.

  Ο Kubica είχε ένα δύσκολο 3ήμερο καθώς την πρώτη ημέρα μετά από πρόβλημα είχε πέσει 17ος. Ωστόσο κατάφερε να τερματίσει 9ος. Αυτό ίσως ήταν το τελευταίο ράλι για τον Πολωνό καθώς το 2016 σκέφτεται να επιστρέψει στις πίστες.

  Το WRC συνεχίζεται το 2016 με το Ράλι Μόντε Κάρλο 22-24 Ιανουαρίου.

  Σχόλια

  Σχόλια