Ράλι Μ. Βρετανίας 2η ημέρα: Ogier μέρα-νύχτα

  Βροχή, λάσπη, νυχτερινές ΕΔ, τίποτα δεν κουνάει τον Ogier από την κορυφή

  Η δεύτερη ημέρα του Ράλι Μ. Βρετανίας ήταν αρκετά δύσκολη με μεγάλες ΕΔ, βροχή, λάσπη και στο τέλος νυχτερινές ΕΔ. Ο πρωταθλητής όμως δεν έκανε λάθος! Ο Sebastien Ogier με το VW Polo R WRC διεύρυνε τη διαφορά του από τον Kris Meeke στα 36 δευτερόλεπτα. Ο οδηγός της Citroen είχε καλό ρυθμό αλλά όχι ικανό για να πιέσει τον Ogier. Ωστόσο κατάφερε να πάρει σημαντική ανάσα από τον τρίτο στη γενική, Andreas Mikkelsen με το άλλο VW και πλέον η διαφορά τους είναι στα 25 δευτερόλεπτα.

  Οι υπόλοιποι έχουν μείνει αρκετά πίσω με τον Tanak να βρίσκεται στην 4η θέση και να έχει πάνω από δυόμιση λεπτά διαφορά. Ο οδηγός της M-Sport έχει τη δική του μάχη με τον Sordo ο οποίος θέλει ένα δυνατό αποτέλεσμα για τη Hyundai στο τελευταίο ράλι της χρονιάς. Πιο πίσω στις θέσεις 6-7 οι Paddon κι Evans έχουν τη μάχη τους ενώ οι 3 τελευταίοι της 10άδας, Ostberg, Lefebvre, Kubica, είναι μόνοι τους.

  H τελευταία ημέρα του Ράλι Μ. Βρετανίας θα κρίνει και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών καθώς ο Mikkelsen έχει την ευκαιρία να περάσει μπροστά μετά το λάθος του Latvala και τη δεύτερη ημέρα, ο οποίος εγκατέλειψε με σπασμένο ημιαξόνιο. Ωστόσο για να περάσει ο Mikkelsen τον Latvala στο πρωτάθλημα ο Νορβηγός θα χρειαστεί νίκη στο ράλι και πρώτη θέση στην Power Stage.

  Σχόλια

  Σχόλια