Ράλι Μ. Βρετανίας 1η ημέρα: Ο Ogier δίνει τον ρυθμό

  O Sebastien Ogier ξεκίνησε με το δεξί το τελευταίο ράλι της χρονιάς

  O Sebastien Ogier ξεκίνησε με το δεξί το τελευταίο ράλι της χρονιάς. Ο Γάλλος με το VW Polo R WRC έδωσε τον ρυθμό την πρώτη ημέρα στη Μ. Βρετανία κρατώντας 13 δευτερόλεπτα πίσω του τον Kris Meeke με το Citroen DS3 WRC. Ο οδηγός της Citroen θέλει μια καλή εμφάνιση στο εντός έδρας ράλι του αλλά γνωρίζει πως τόσο ο Ogier όσο και το Polo είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Στην 3η θέση, 31 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή, βρέθηκε ο Andreas Mikkelsen με το άλλο Polo R WRC.

  Οι Mads Ostberg, Dani Sordo και Ott Tanak συμπληρώνουν την πρώτη 6άδα. Πίσω τους ο Paddon είχε τετ-α-κε κι ο Evans κλατάρισμα, ωστόσο κρατήθηκαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα. Τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Bertelli και Lefebvre.

  Το Ράλι Μ. Βρετανίας δεν ξεκίνησε καλά για τους Latvala και Kubica με τον Φινλανδό να έχει έξοδο στη 2η ΕΔ και να ρίχνει το Polo R WRC σε ένα χαντάκι. Ο Πολωνός ξεκίνησε με κλατάρισμα κι έπεσε 17ος, όμως μέχρι το τέλος της ημέρας είχε ανέβει 12ος.

  Το Σάββατο θα είναι δύσκολο για τους οδηγούς καθώς αναμένεται δυνατή βροχή. Επίσης έχουν δύο νυχτερινές ΕΔ που πρέπει να ολοκληρώσουν.

  Σχόλια

  Σχόλια