Εντυπωσιασμένος ο Magnussen από την Porsche

O Δανός είχε μόνο καλά λόγια να πει, στην πρώτη του επαφή με LMP1 αγωνιστικό της γερμανικής εταιρείας

Ο Kevin Magnussen ολοκλήρωσε το πρώτο του τεστ με τo LMP1 της Porsche στην πίστα της Βαρκελώνης, και δηλώνει εντυπωσιασμένος. O πρώην οδηγός της McLaren, που φέτος είχε χρέη αναπληρωματικού, δοκίμασε μαζί με τους Mitch Evans και Oliver Turvey την Porsche 919 Hybrid, με τις εντυπώσεις του να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Ήταν πάρα πολύ καλά. Ήταν το πρώτο αγωνιστικό που οδήγησα μετά από έξι ή επτά μήνες και είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο με απίστευτη δύναμη. Εύκολα μπορείς να βγάλεις το συμπέρασμα πως αυτό είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά αγωνιστικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Παρά τον ενθουσιασμό, ο Magnussen παραδέχθηκε πως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσει, καθώς τα αγωνιστικά με κλειστό κόκπιτ είναι εντελώς διαφορετικά από τα ανοιχτά μονοθέσια. Οπότε ο Δανός πρέπει να συνηθίσει τη διαφορά.

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψω, ειδικά στο φρενάρισμα. Δεν μπορείς να δεις τα εμπρός ελαστικά εδώ. Δεν μπορείς να δεις πότε μπλοκάρουν οι τροχοί, οπότε είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω μαζί με την ορατότητα η οποία είναι λίγο πιο περιορισμένη σε σχέση με τα μονοθέσια. Οπότε είναι κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσω, αλλά σε γενικές γραμμές η πρώτη μου εντύπωση είναι εξαιρετική.

Στάθης Κοκκορόγιαννης