Οι διαπραγματεύσεις Force India-Aston Martin συνεχίζονται

Ο Vijay Mallya σε νέες του δηλώσεις είπε πως οι συζητήσεις με την Aston Martin συνεχίζονται κι έκανε σαφές πως ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα

Ο Vijay Mallya σε νέες του δηλώσεις είπε πως οι συζητήσεις με την Aston Martin συνεχίζονται κι έκανε σαφές πως ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα. Ωστόσο φάνηκε αρκετά αισιόδοξος. Αν τελικά υπάρξει συμφωνία μεταξύ των Force India και AMR τότε δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο το όνομα αλλά και τα χρώματα του μονοθεσίου. Μία πρώτη εκτίμηση του livery είναι ο συνδυασμός χρωμάτων μπλε και χρυσού.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Η απόφαση χρειάζεται χρόνο, δεν είναι ένα απλό ζήτημα. Επίσης η συμφωνία δεν θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μακροχρόνια, οπότε συνεχίζουμε να συζητάμε και να διαπραγματευόμαστε. Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα γίνει μια μεγάλη γιορτή και θα κάνω την ανακοίνωση. Η Aston Martin είναι μία φοβερή μάρκα και σπουδαία για τη Μ. Βρετανία. Το να συνδέεται η ομάδα μας με την Aston Martin είναι μεγάλο πράγμα.

Η συμφωνία αυτή θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τη Force India και η φήμη της ομάδας θα μεγαλώσει σημαντικά καθώς η Aston Martin είναι μία ιστορική μάρκα παγκοσμίου βεληνεκούς.

Δεν αναμένεται να έχουμε και μετονομασία του κινητήρα της Mercedes ο οποίος θα κινεί τα μονοθέσια της Aston Martin Racing. Σε αυτό ήταν ξεκάθαρος ο Mallya λέγοντας πως οι Γερμανοί δεν θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο.

Σχόλια

Σχόλια