Η Renault έπιασε δουλειά στο Enstone

Οι άνθρωποι της Renault βρίσκονται στο Enstone βοηθώντας στην προετοιμασία για το 2016

Μπορεί η εξαγορά της Lotus από τη Renault να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα και να κυκλοφορούν φήμες πως ίσως τελικά δεν γίνει αλλά ήδη άνθρωποι της γαλλικής εταιρείας βρίσκονται στο Enstone βοηθώντας στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα σύμφωνα με το Austosport, ο Bob Bell, που αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από τη Manor, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Renault καθώς η εξαγορά της Lotus θα πραγματοποιηθεί.

Ο Bell έχει εργαστεί στο Enstone με τη Renault από το 2001 έως το 2010 ως τεχνικός διευθυντής. Το 2011 μεταπήδησε στο στρατόπεδο της Mercedes και τώρα ετοιμάζεται να συντροφέψει ξανά τη Renault στην F1.

Ο επικεφαλής της Lotus, Federico Gastaldi, δήλωσε πως πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και η ανακοίνωση θα έρθει σύντομα.

Μετά τη Σιγκαπούρη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις και αρκετοί άνθρωποι της Renault επισκέφθηκαν το Enstone ώστε να συναντηθούν με τους δικούς μας ανθρώπους. Η Renault έστειλε τους δικούς της να μας βοηθήσουν στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς. Η Renault είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο και υπάρχουν πολλές διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Έχουν επιμεληθεί αυτές τις διαδικασίες με τη δέουσα σημασία και τώρα είναι μαζί μας βοηθώντας στην προετοιμασία. Ωστόσο, μπορώ να καταλάβω τα ερωτήματα του κόσμου για το γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συμφωνία. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.