Παραιτήθηκαν οι Booth και Lowdon (upd)

Αβέβαιο το μέλλον της Manor μετά την παραίτηση των Booth και Lowdon

Τα νέα από το Μεξικό δεν είναι καλά για τη Manor καθώς την Παρασκευή 30/10 οι John Booth και Graeme Lowdon παραιτήθηκαν. Οι δύο αυτοί άνθρωποι ήταν ο θεμέλιος λίθος τόσο της Marussia, όσο και της αναγέννησής της ως Manor. Με αυτή την εξέλιξη το μέλλον της μικρής βρετανικής ομάδας είναι αμφίβολο. Ο λόγος παραίτησης φαίνεται πως είναι η διαφορά απόψεων με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Stephen Fitzpatrick. Ωστόσο καμία πλευρά δεν έχει κάνει δηλώσεις.

Φήμες λένε πως ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, άφηνε σιγά-σιγά εκτός παιχνιδιού τους δύο άντρες προωθώντας τις δικές του ιδέες και τους δικούς του ανθρώπους. Επίσης ακούγεται πως η διοίκηση της Manor δεν προσεγγίζει την F1 όπως οι άλλες ομάδες, τόσο στο κομμάτι της πολιτικής όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Τελευταίο και πιο σημαντικό θεωρείται πως η νέα ιδιοκτησία δεν κοιτάει σε μακροχρόνια παραμονή της στην F1 αλλά σκοπεύει να πουλήσει την ομάδα ώστε να βγάλει χρήματα.

Αναμένονται εξελίξεις αλλά και περισσότερες παραιτήσεις καθώς πολλοί από τους ανθρώπους της ομάδας πρόκειται να ακολουθήσουν τους Booth και Lowdon.

Update: Τα νέα που έρχονται από το Μεξικό για την Manor δεν είναι καθόλου αισιόδοξα καθώς μετά την παραίτηση των Booth, Lowdon φεύγει από την ομάδα κι ο Bob Bell.

Σχόλια

Σχόλια