Συνεργασία Force India – Aston Martin

Force India και Aston Martin βρίσκονται σε συζητήσεις για μετονομασία της ομάδας το 2016

Την Παρασκευή 30/10 στο Μεξικό κυκλοφόρησε η φήμη πως η Force India θα μετονομαστεί του χρόνου σε Aston Martin Racing. Αυτή η φήμη είχε ακουστεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά και το όνομα της AMR είχε συνδεθεί με τη Red Bull Racing. Ωστόσο αυτό δεν προχώρησε και στη συνέχεια μπήκαν στο παιχνίδι τα ονόματα των Williams, Force India και Lotus καθώς οι άνθρωποι της μάρκας θέλουν να επιστρέψουν στην F1. Οι πελάτες της Mercedes είναι ιδανική περίπτωση καθώς η γερμανική εταιρεία κατέχει το 5% της Aston Martin. Έτσι λοιπόν μία συνεργασία της AMR με τη Force India εξυπηρετεί τον σκοπό της Mercedes που είναι η προώθηση της premium βρετανικής εταιρείας.

Οι συζητήσεις των Force India και AMR είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο κι αν τελικά υπάρξει συμφωνία τότε δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο το όνομα αλλά και τα χρώματα του μονοθεσίου. Μία πρώτη εκτίμηση του livery είναι ο συνδυασμός χρωμάτων μπλε και χρυσού.

O Vijay Mallya μιλώντας για το θέμα είπε ότι πιστεύει στη συμφωνία καθώς θεωρεί πως η ομάδα του είναι η ιδανική πλατφόρμα για την AMR η οποία θέλει να μεταφέρει την τεχνολογία της F1 στα αυτοκίνητά της.

Σχόλια

Σχόλια