Ράλι Ισπανίας 2η ημέρα: Η μοναξιά του πρωταθλητή

  O πρωταθλητής Sebastien Ogier οδηγεί το 1-2-3 της Volkswagen στο Ράλι Ισπανίας με τα Polo R WRC να είναι ανίκητα

  O πρωταθλητής Sebastien Ogier οδηγεί το 1-2-3 της Volkswagen στο Ράλι Ισπανίας με τα Polo R WRC να είναι ανίκητα. Το ίδιο ανίκητος βέβαια είναι κι ο Γάλλος ο οποίος έχει αφήσει πίσω του στη 2η θέση τον Jari-Matti Latvala σχεδόν 1 λεπτό. Ο Φινλανδός δεν μπορεί να κινηθεί σε εφάμιλλο ρυθμό με τον team-mate του ενώ παράλληλα δέχεται πίεση από τον τρίτο της VW, τον Andreas Mikkelsen.

  Ο Νορβηγός είχε μια εξαιρετική δεύτερη ημέρα ανεβαίνοντας στην 3η θέση από την 6η που βρισκόταν στην αρχή. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Dani Sordo ο οποίος όσο κι αν πιέζει το Hyundai i20 WRC δεν μπορεί να φτάσει τον ρυθμό των VW. Πίσω του έχει τα δύο Citroen DS3 WRC των Kris Meeke και Mads Ostberg οι οποίοι έχουν ενδοοικογενειακή μάχη.

  Στην 7η θέση βρίσκονται οι Hayden Paddon και Thierry Neuville με το i20 WRC. Οι δύο οδηγοί της Hyundai έχουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο γενικής κι έτσι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την τελευταία ημέρα.

  Οι Martin Prokop και Pontus Tidemand συμπληρώνουν τη 10άδα.

  Ο Ott Tanak ο οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό την πρώτη ημέρα δεν κατάφερε να μείνει μακριά από προβλήματα κι εγκατέλειψε μετά από έξοδο στην 11η ΕΔ.

  Σχόλια

  Σχόλια