Με 11 από τα 12 tokens η Renault στο Austin

Η Red Bull Racing έχει δύο νέες μονάδες από τη Renault αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο πως θα τις χρησιμοποιήσει

Η στιγμή που η Renault θα χρησιμοποιήσει τα tokens της ήρθε. Οι Γάλλοι ετοιμάζονται για το Grand Prix των ΗΠΑ κι έχουν φέρει δύο φρέσκους κινητήρες για τη Red Bull Racing. Οι νέες μονάδες έχουν εξελιχθεί σημαντικά στο κομμάτι του κινητήρα εσωτερικής καύσης με τη Renault να χρησιμοποιεί τα 11 από τα 12 tokens που έχει για το 2015.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά οι Daniel Ricciardo και Daniil Kvyat θα χρησιμοποιήσουν τις νέες μονάδες στο Circuit of the Americas. Οι οδηγοί της RBR έχουν ήδη ξεπεράσει το όριο κινητήρων για το 2015 κι έτσι αν κάνουν αυτή την αλλαγή θα δεχθούν ποινές στο grid της Κυριακής.

Ο επικεφαλής λειτουργιών της Renault, Remi Taffin, δήλωσε πως έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο στο κομμάτι της αξιοπιστίας αλλά και στη βελτίωση της απόδοσης. Επιβεβαίωσε μάλιστα πως οι αναβαθμίσεις είναι κυρίως στον κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Όποιο spec κι αν χρησιμοποιήσουμε ανυπομονούμε για το Austin. Η αξιοπιστία μας έχει βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους 3 αγώνες και πλέον η απόδοσή μας είναι καλύτερη. Και οι δύο ομάδες μας χρειάζονται ένα καθαρό 3ήμερο ώστε να πάρουν τα μέγιστα από το πακέτο που διαθέτουν. Οι περισσότερες αλλαγές έγιναν στον κινητήρα εσωτερικής καύσης βελτιώνοντας έτσι την απόδοση. Γνωρίζουμε πως με τις νέες μονάδες υπάρχει ποινή στο grid οπότε η απόφαση χρήσης του νέου spec θα παρθεί μαζί με την ομάδα.

Σχόλια

Σχόλια