Κοντά σε ανακοίνωση οδηγού η Lotus

Η ομάδα από το Enstone βρίσκεται κοντά σε ανακοίνωση δεύτερου οδηγού για το 2016

Η Lotus μπορεί να μη γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα βρίσκεται στην F1 το 2016 καθώς η Renault πέρα από την επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξαγορά δεν έχει κάνει καμία άλλη κίνηση προς το παρόν, αλλά βρίσκεται σε επαφές με διάφορους οδηγούς για το 2016. Το σίγουρο είναι πως ο Pastor Maldonado θα παραμείνει και του χρόνου καθώς τα πετροδόλαρα της PDVSA είναι πολλά.

Η Lotus βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς οδηγούς, όπως επιβεβαιώνει ο αναπληρωτής επικεφαλής της ομάδας, Federico Gastaldi, και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για το ποιος θα καλύψει το κενό του Romain Grosjean. Ο Γάλλος έφυγε για την ομάδα του Gene Haas η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της το 2016 κι ο πιο πιθανός για το δεύτερο μονοθέσιο είναι ο Jolyon Palmer. Ο Βρετανός είναι ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας για το 2015 και ήδη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στα FP1 των GP.

Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε τίποτα πριν γίνουν οι ανακοινώσεις, όμως βρισκόμαστε σε επαφές με ορισμένους οδηγούς και είμαστε κοντά στην τελική απόφαση για το ποιος θα βρίσκεται στο μονοθέσιο του χρόνου. Βρισκόμαστε κοντά σε ανακοίνωση.

Σχόλια

Σχόλια