Οδηγώντας στο μέλλον με την Mitsubishi

  Η Mitsubishi προγραμματίζει το ντεμπούτο του συμπαγούς SUV MITSUBISHI eX*1 Concept με σύστημα EV επόμενης γενιάς

  Δελτίο Τύπου

  Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) προγραμματίζει το ντεμπούτο την παρουσίαση του συμπαγούς SUV MITSUBISHI eX*1 Concept με σύστημα EV επόμενης γενιάς στην 44η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2015*2. Στο πρωτότυπο προβάλλονται οι τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV) επόμενης γενιάς της MMC, μία νέα εκδοχή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield, καθώς και πληθώρα άλλων τεχνολογιών για κορυφαία οδηγική απόλαυση στις διαστάσεις ενός συμπαγούς crossover. Ολόκληρο το περίπτερο, όπου θα φιγουράρει και το MITSUBISHI eX Concept αντανακλά την ουσία του σλόγκαν Driving Beyond – Another Step Forward With SUVs and Electric Power.

  *1: electric X (cross)-over.
  *2: Από 28 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Tokyo Big Sight. Για περισσότερες πληροφορίες:
  http://www.tokyo-motorshow.com/en/ (English)

  • Elegance + SUV + 100% Electric
  Το MITSUBISHI eX Concept ενσαρκώνει το όραμα ενός μοναδικού 100% ηλεκτροκίνητου συμπαγούς SUV το οποίο προορίζεται για τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά συμπαγών SUV. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και ελέγχου AWD της MMC σε συνδυασμό με τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης, διαδυκτιακά συνδεδεμένων οχημάτων και ενεργητικής ασφάλειας.

  Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του οχήματος υποδηλώνουν τη σχεδιαστική κατεύθυνση της MMC Design. Συνολικά, αποπνέει την εικόνα ενός σπορ crossover που ελίσσεται με ταχύτητα στην πόλη, ενώ παντρεύει την κομψότητα και τη φινέτσα ενός “shooting brake” (όρος που περιγράφει τις ελκυστικές γραμμές ενός coupé σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία ενός hatchback και προέρχεται από τις Βρετανικές άμαξες με άλογα με τις γραμμές ενός συμπαγούς SUV. Το εμπρός τμήμα είναι νέα ερμηνεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield.

  • Διαδικτυακός τόπος της MMC για την 44η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2015
  Η MMC έχει δημιουργήσει ένα ειδικό web site με πληθώρα πληροφοριών στην Αγγλική γλώσσα σχετικά με τα εκθέματά της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2015, με πρόσβαση μέσα από το σύνδεσμο:
  http://www.mitsubishi-motors.com/en/events/motorshow/2015/tms2015/

  Σχόλια

  Σχόλια