Μειονέκτημα 45χλμ/ώρα είχε η McLaren

Ο Button είπε ότι τον προσπερνούσαν από παντού στη Ρωσία, σε κάποια σημεία μάλιστα η διαφορά ταχύτητας άγγιζε και τα 45χλμ/ώρα

Το Grand Prix Ρωσίας εξελίχθηκε πολύ καλά για τη McLaren-Honda η οποία είδε τους Jenson Button και Fernando Alonso να τερματίζουν στη 10άδα. Αργότερα βέβαια ο Ισπανός έπεσε 11ος λόγω ποινής αλλά όπως και να έχει ήταν ένα καλό 3ήμερο με πολύ λιγότερα προβλήματα. Ο Button μιλώντας για τον αγώνα είπε πως δεν έκαναν πουθενά λάθος και όλα δούλεψαν σωστά. Ωστόσο η διαφορά απόδοσης του κινητήρα της Honda από τους υπόλοιπους είναι τεράστια. Ο Βρετανός είπε ότι τον προσπερνούσαν από παντού, σε κάποια σημεία μάλιστα η διαφορά ταχύτητας άγγιζε και τα 45χλμ/ώρα.

Το μεγάλο θέμα για εμάς είναι η δύναμη του κινητήρα διότι δεν έχουμε καθόλου ταχύτητα στις ευθείες.  Οι άλλοι μας προσπερνούν σε σημεία που δεν περιμένουμε, στη Ρωσία με περνούσαν παντού, ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω. Το χειρότερο σημείο ήταν η στροφή 12 καθώς δεν μπορούσα να δω τα μονοθέσια να έρχονται και ήταν τρομακτικό. Με πλησίαζαν με τρομερή ταχύτητα, 45χλμ/ώρα ταχύτερα, οπότε η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν δύσκολος αγώνας αλλά πήραμε βαθμούς.

Σχόλια

Σχόλια