Απογοήτευση στη Ferrari, ερωτηματικό ο αγώνας

Oι Vettel, Raikkonen δεν είναι ευχαριστημένοι από τις κατατακτήριες και τώρα περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας

Ο Sebastian Vettel είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα των κατατακτήριων δοκιμών στη Ρωσία καθώς δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο Q3 και να νικήσει τον Valtteri Bottas. Ο Γερμανός αύριο εκκινεί 4ος και θα προσπαθήσει να ανέβει στο βάθρο. Μεγάλο ερωτηματικό είναι η στρατηγική καθώς λόγω των προβληματικών FP σήμερα και χθες οι ομάδες δεν κατάφεραν να γράψουν πολλά χιλιόμετρα ώστε να αντλήσουν δεδομένα για τα ελαστικά. Η Pirelli περιμένει στρατηγική 3 pitstop καθώς φέτος έχει φέρει τη μαλακή και πολύ μαλακή γόμα.

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς πίστευα πως μπορούσα να βρεθώ στην 3η θέση. Οι κατατακτήριες ξεκίνησαν πολύ καλά για εμάς και στο Q1 έκανα μόνο έναν γύρο. Στη συνέχεια όμως δεν ξέρω τι συνέβη αλλά η κατάσταση άλλαξε. Έχασα λίγο από την ταχύτητα που είχα και δεν κατάφερα να γράψω έναν καλό χρόνο στο τέλος. Η στρατηγική για τον αγώνα είναι άγνωστη αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε με τη Williams καθώς έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Είμαι αισιόδοξος πως αύριο θα έχουμε έναν καλό αγώνα. Όσον αφορά στη Mercedes, ήταν 1 δευτερόλεπτο μακριά αλλά αύριο πιστεύω πως η διαφορά θα είναι μικρότερη.

Ο Kimi Raikkonen εκκινεί 5ος αύριο και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας διότι η φθορά των ελαστικών είναι άγνωστη.

Στο Q3 δυστυχώς δεν είχα αρκετό χρόνο για να σημειώσω και δεύτερο χρονομετρημένο γύρο. Το πρώτο κομμάτι του γύρου ήταν καλό αλλά στη συνέχεια άνοιξα τη γραμμή μου κι έχασα χρόνο. Αύριο ο αγώνας είναι λίγο πολύ άγνωστος για όλους διότι δεν έχουμε συλλέξει αρκετά δεδομένα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει αλλά νομίζω πως θα είμαστε εντάξει.

Σχόλια

Σχόλια