Βαρύ το πρόγραμμα των ομάδων στο FP3

Οδηγοί και ομάδες ετοιμάζονται για μία δύσκολη περίοδο καθώς πρέπει να συλλέξουν πολύτιμα δεδομένα

Το GP Ρωσίας  δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την Παρασκευή. Αρχικά η καθυστέρηση της έναρξης του FP1 λόγω διαρροής καυσίμου στην πίστα, επηρέασε όλη τη διαδικασία, με τις ομάδες να μην προλαβαίνουν να συλλέξουν τα δεδομένα που χρειαζόντουσαν. Το FP2 σημαδεύτηκε από την έντονη βροχή κι έτσι όποια ελπίδα των ομάδων για κανονικές δοκιμές εκμηδενίστηκε.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, δηλώνει πως ομάδες και οδηγοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν ενόψει FP3.

Ήταν μία πολύ ασαφής ημέρα. Ωστόσο η βροχή είναι μέρος του παιχνιδιού και έχουμε δει πολλές φορές πως όσο λιγότερες δοκιμές, τόσο πιο απρόβλεπτες κατατακτήριες και αγώνας.

Στη συνέχεια ο Βρετανός, αναφέρθηκε στο νερό που είχε μαζευτεί στην πίστα

Η επιφάνεια του οδοστρώματος δεν έχει εξελιχθεί πολύ από πέρυσι, με αποτέλεσμα η νέα, μη πατημένη άσφαλτος, να μην μπορεί να διώξει το στάσιμο νερό που υπήρχε στην πίστα. Είναι κρίμα για τους θεατές που δεν είδαν πολλή δράση σε αυτό το φανταστικό σιρκουί. Όμως η πρόγνωση  για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο δεν δείχνει ανάλογο καιρό με σήμερα. Αύριο οι ομάδες θα έχουν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα  στο FP3, καθώς σε μία ώρα δοκιμών πρέπει να ετοιμαστούν για τις κατατακτήριες και τον αγώνα.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια