Η Honda ενισχύει την παγκόσμια αξία της μάρκας της

  Η Honda έχει αυξήσει την αξία μάρκας της για τρίτη συνεχή χρονιά

  Δελτίο Τύπου

  Η Honda έχει αυξήσει την αξία μάρκας της για τρίτη συνεχή χρονιά.

  Η διεθνής εταιρία συμβούλων Interbrand πρόσφατα δημοσίευσε την κατάταξη με τις Καλύτερες Παγκόσμιες Μάρκες (Best Global Brands) για το 2015 στην οποία η Honda κατέχει τη 19η θέση βάσει της αξίας της.

  Η αξία της Honda αποτιμήθηκε πάνω από $22 δισεκατομμύρια, αύξηση 6% συγκριτικά με το o 2014. Αυτή η τιμή αναβάθμισε τη Honda κατά μία θέση στην κατάταξη όλων των βιομηχανιών.

  Πρόκειται για την πιο πρόσφατη θετική είδηση που αφορά τη μάρκα μετά από μία χρονιά με πολλές προϊοντικές παρουσιάσεις, κυρίως στην περιοχή της Ευρώπης. Τους τελευταίους 12 μήνες η Honda αναβάθμισε ολόκληρη την οικογένεια των οχημάτων της με εντελώς νέες εκδόσεις των Jazz hatchback, HR-V compact crossover, και τα εκτενώς ανανεωμένα Civic hatchback και CR-V 4WD SUV. Αλλά και στη σειρά των μοτοσικλετών Honda έγιναν επτά νέες παρουσιάσεις, μεταξύ των οποίων το superbike RC213V-S.

  Το 2016 προβλέπεται να είναι μία ακόμα θετική χρονιά για τη Honda καθώς παρουσιάζει την επόμενη γενιά οχήματος κυψελών καυσίμου υδρογόνου FCV ενώ ένα θρυλικό μοντέλο επιστρέφει με τη μορφή του NSX supercar.

  Η κατάταξη της Interbrand με τις πιο πολύτιμες παγκόσμιες μάρκες για το 2015 υπάρχει στο σύνδεσμο: http://interbrand.com/best-brands/best-global-brands/2015/ranking/

  Σχόλια

  Σχόλια