Αισιόδοξος για το μέλλον ο Ricciardo

Ο Daniel Ricciardo σκέφτεται θετικά και πιστεύει ότι η Red Bull θα παραμείνει στην F1 και του χρόνου

Ο Daniel Ricciardo σκέφτεται θετικά και πιστεύει ότι η Red Bull θα παραμείνει στην F1 και του χρόνου. Οι ομάδες του Dietrich Mateschitz βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου καθώς για το 2016 δεν έχουν κινητήρες και η Ferrari -η μοναδική εταιρεία που προτίθεται να τους δώσει- δεν επιθυμεί να προσφέρει κινητήρες του 2016. Ο Αυστραλός θεωρεί πως οι ανταγωνιστές τους πρέπει να δεχθούν την πρόκληση και να τους δώσουν αντάξιους κινητήρες.

Δεν φοβάμαι, έχω πίστη στην ομάδα. Η ομάδα θέλει να συνεχίσει τους αγώνες και θέλει να είναι ανταγωνιστική. Είναι δική τους η απόφαση. Οι RBR και STR θέλουν να βρίσκονται στο grid, και πρέπει να μείνουν για το καλό της F1. Επίσης είναι καλό για την F1 να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στη Σιγκαπούρη αποδείξαμε πως έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Αν του χρόνου πάρουμε έναν πιο δυνατό κινητήρα τότε θα είμαστε πιο ψηλά στο grid. Αυτό είναι που θέλουμε, και οι ανταγωνιστές μας πρέπει να δεχθούν την πρόκληση.

Αν τελικά οι Red Bull Racing και Toro Rosso φύγουν από την F1, τότε δεν θα χάσουμε μόνο δύο ομάδες αλλά και 4 οδηγούς, Ricciardo, Kvyat, Verstappen και Sainz Jr.

Σχόλια

Σχόλια