Σε 1-2 χρόνια οι Renault-Honda θα είναι ανταγωνιστικές

Ο Wolff δεν έχει αμφιβολία για τις ικανότητες των δύο εταιρειών

Μπορεί η Renault και η Honda να περνούν πολύ δύσκολες στιγμές στη νέα εποχή της F1 με τους υβριδικούς τούρμπο κινητήρες αλλά ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, πιστεύει στις δυνατότητές τους. Ο Αυστριακός δηλώνει πως και οι δύο εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να βρουν τον δρόμο τους και να κατασκευάσουν έναν ανταγωνιστικό κινητήρα.

Η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξουμε από το 2010 και μετά η Renault έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα στη σειρά. Αυτή τη στιγμή η Ferrari και η Mercedes έχουν τους πιο ανταγωνιστικούς κινητήρες, αλλά η Renault έχει πολλές ικανότητες. Πιστεύω πως αν τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και η υποστήριξη με τους κατάλληλους πόρους μπορούν να φέρουν ανταγωνιστικό κινητήρα.

Ο Wolff συνέχισε μιλώντας για τη Honda.

Η Honda είναι μία φανταστική παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, με υψηλή υβριδική τεχνολογία και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα βρουν τον δρόμο τους. Όμως στην F1 υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορούν να εξαγοράσουν τα χρήματα, ο χρόνος. Έτσι πρέπει να διαχειριστείς τις προσδοκίες και να θέσεις τους σωστούς στόχους. Όμως δεν έχω καμία αμφιβολία πως σε 1-2 χρόνια οι Honda και Renault θα είναι ανταγωνιστικές ξανά.

Σχόλια

Σχόλια