Το Sochi βολεύει τη Williams

Οι Bottas και Massa είναι αισιόδοξοι για το GP Ρωσίας και στοχεύουν το βάθρο

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται στην Ευρώπη με το Grand Prix Ρωσίας στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Sochi. Εκεί η χάραξη είναι αρκετά ιδιαίτερη καθώς συνδυάζει στοιχεία circuit πόλης αλλά και κανονικής πίστας. Η Williams με τη βοήθεια του κινητήρα της Mercedes ελπίζει σε ένα δυνατό 3ήμερο ώστε να ενισχύσει τη θέση της στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Valtteri Bottas είναι αισιόδοξος και περιμένει ένα δυνατό αποτέλεσμα καθώς, όπως δηλώνει, η FW37 θα βολευτεί στο Sochi Autodrom.

Πέρυσι είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα οπότε περιμένω άλλο ένα δυνατό 3ήμερο με καλούς βαθμούς. Πλέον όλοι γνωρίζουμε την πίστα, η οποία έχει ωραία ροή με μεγάλες ευθείες κι αυτό ταιριάζει στο μονοθέσιό μας. Στην Ιαπωνία ο ρυθμός μας ήταν κοντά σε αυτόν της Mercedes και τώρα στο Sochi νομίζω πως θα είμαστε ξανά κοντά τους, όπως το 2014.

Το ίδιο αισιόδοξος είναι και ο Felipe Massa.

Η πίστα διαθέτει σχεδόν τα πάντα, ξεκινά με μια μεγάλη ευθεία και στη συνέχεια έχει γρήγορες στροφές, στο δεύτερο κομμάτι υπάρχουν πιο αργές. Στο Sochi χρειάζεται να βρεις το σωστό set-up, τόσο όσον αφορά στο μηχανικό κομμάτι, όσο και στο αεροδυναμικό. Ελπίζω να έχουμε μια δυνατή εμφάνιση.

Σχόλια

Σχόλια