Με 31 συμμετοχές οι 6H του Fuji

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής ταξιδεύει στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου

Συνολικά 31 αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος στις 6H του Fuji για τον έκτο αγώνα του WEC του 2015. Ο αριθμός των συμμετοχών δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον αγώνα στο COTA, ωστόσο υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα πληρώματα των ομάδων και στις τέσσερις κατηγορίες.

Στην LMP1, ο Nick Heidfeld θα απουσιάσει από το ρόστερ της Rebellion Racing, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην ελβετική ομάδα. Στην LMP2, o Chris Cumming θα οδηγήσει για λογαριασμό της SARD-Morand και το Morgan-Judd αγωνιστικό της.

Ο Stefan Mucke επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του WEC για την Aston Martin, όμως αυτή τη φορά στο τιμόνι της #99 Vantage V8. O Γερμανός αντικαθιστά τον Richie Stanaway ο οποίος έχει αγωνιστικά καθήκοντα στο GP2 το ίδιο σαββατοκύριακο.

Στο #97 θα παραμείνουν οι Darren Turner και Jonny Adam. Στην GTE-Am o Liam Griffin θα κάνει το ντεμπούτο του στον θεσμό στην #96 Aston Martin στη θέση του Roald Goethe. Τέλος, ο 19χρονος Nicolai Sylvest θα αντικαταστήσει τον Cristian Poulsen στο τιμόνι της Corvette C7.R της Labre Competition.

Ο αγώνας για τις 6H του Fuji είναι προγραμματισμένος για τις 9-11 Οκτωβρίου.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια