Νέα τιμή – SYM Citycom S 300 CBS

  Η νέα έκδοση του μοντέλου CITYCOMS.300i, με το νέο δυνατότερο κινητήρα και σημαντικές αισθητικές αλλαγές, έρχεται σε τιμή πρόκληση

  Δελτίο Τύπου

  Η νέα έκδοση του μοντέλου CITYCOMS.300i, με το νέο δυνατότερο κινητήρα και σημαντικές αισθητικές αλλαγές, έρχεται σε τιμή πρόκληση. Τώρα είσαι σίγουρος ότι διαλέγεις το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή -3.695€!

  1. Κινητήρας F4 με απόδοση 28,5 HP
  Το νέο CITYCOMS.300i, κινείται από τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων F4 της SYM, αποδίδοντας 28,5 ίππους στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 27,32 Nm στις 6500 σ.α.λ.
  2. Νέα εξάτμιση
  Η αλλαγή του κινητήρα έφερε μαζί της και νέα εξάτμιση, με τη λειτουργία του Citycom να γίνεται πλέον αθόρυβη και με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, το νέο καπάκι της εξάτμισης χαρίζει σπορ εικόνα στο όχημα.
  3. Εντυπωσιακός οπίσθιος Φανός τύπου LED
  Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα στην έκδοση “S” του Citycom είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και τεχνολογία LED, κάνοντας εντυπωσιακή την εμφάνισή του και τη νύχτα.
  4. Βελτιωμένο σύστημα πέδησης
  Το σύστημα φρένων CBS του Citycom, αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260mm. Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την πέδηση του νέου οχήματος.
  5. Νέα σέλα
  Μία νέα σέλα υψηλής ποιότητας, με νέο αφρώδες, αδιάβροχο, αντιολισθητικό υλικό με κόκκινη ραφή, ενισχύει τη σπορ εικόνα του οχήματος. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας.
  6. Ανανεωμένος ο πίνακας οργάνων, δέχεται αισθητική αναβάθμιση στο φωτισμό και στα χρώματα του ταμπλό.
  7. Νέοι καθρέφτες με λεπτό διακριτικό βραχίονα

  CITYCOMS.300iCBS3.695€ τιμή μετρητοίς

  Σχόλια

  Σχόλια