Ο Button θέλει να είναι στην F1 και το 2017

Ο Βρετανός φαίνεται πως βρήκε ξανά το ενδιαφέρον του για την F1

Ο Jenson Button τον τελευταίο καιρό σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την F1 καθώς η πολύ κακή εμφάνιση της McLaren-Honda φέτος τον έκανε να χάσει το ενδιαφέρον του. Μέσα από τις δηλώσεις του φάνηκε να έχει βρει ξανά το ενδιαφέρον του και μάλιστα το πήγε λίγο παραπέρα λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως θέλει να συνεχίσει και μετά το 2016. Αυτό γιατί το 2017 υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς οι οποίοι από τη μία θα κάνουν τα μονοθέσια ταχύτερα κι από την άλλη μπορεί να ανακατέψουν την τράπουλα.

Το 2017 πιστεύω ότι θα είναι μια σπουδαία χρονιά. Θα υπάρχει περισσότερη μηχανική πρόσφυση κι απ’ όσα έχω δει, τα μονοθέσια μπορεί να είναι κατά 4-5 δευτερόλεπτα ταχύτερα. Αυτό είναι συναρπαστικό και με πάει 10 χρόνια πίσω. Επίσης άκουσα πως του χρόνου τα μονοθέσια θα ακούγονται λίγο καλύτερα. Η F1 δεν είναι σε κακή κατάσταση και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται. Του χρόνου θα είναι καλύτερα και το 2017 θα είναι τεράστιο. 

Ο Button είναι αισιόδοξος για το 2016 λέγοντας πως τόσο η Honda όσο και η McLaren θα βελτιωθούν σημαντικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και να είμαστε στην κορυφή, αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχει κάτι νέο. Η Honda συνεχίζει να βελτιώνεται και δουλεύει τέρμα γκάζι. Έχω δει βελτιώσεις στο κομμάτι του κινητήρα και πιστεύω πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα βρούμε πολλά. Όσον αφορά στο σασί είμαστε καλά αλλά και πάλι έχουμε πολλή δουλειά για του χρόνου. Όμως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Σχόλια

Σχόλια