Επίσημο: Ο Button παραμένει στη McLaren

Τέλος στις φήμες σχετικά με το μέλλον του Button καθώς η McLaren επιβεβαίωσε πως παραμένει στην ομάδα για το 2016

Τέλος ο Σεπτέμβρης, τέλος και οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Jenson Button καθώς η McLaren επιβεβαίωσε πως ο Βρετανός παραμένει στην ομάδα για το 2016. Είχαμε αναφέρει πως στο τέλος Σεπτεμβρίου θα μάθουμε περισσότερα για τον Button και τελικά τα μάθαμε. Αυτό, γιατί στις 30/9 έληγε μια ρήτρα στο συμβόλαιο του Βρετανού η οποία και ενεργοποιήθηκε. Ο Button σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως σκέφτηκε σοβαρά το μέλλον του μετά το δύσκολο 2015 αλλά τελικά αποφάσισε πως δεν είναι έτοιμος να γυρίσει την πλάτη του στην F1.

Η McLaren συνεχίζει με το ίδιο δίδυμο καθώς ο Fernando Alonso έχει τριετές συμβόλαιο και ελπίζει πως η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη.

Το τελευταίο διάστημα σκέφτηκα πολύ το μέλλον μου όμως είμαι οδηγός της McLaren για 6 χρόνια τώρα και μέσα σε αυτό το διάστημα έχω μάθει τον Ron πολύ καλά. Είχαμε μερικές πολύ καλές συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες και μου έγινε σαφές πως ο Ron είναι απόλυτα αφοσιωμένος και αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα μέσα από τις δυσκολίες ξανά στην κορυφή. Αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση κι έτσι μαζί αποφασίσαμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Σε συνεργασία με τη Honda γνωρίζουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα δουλέψουμε εξαιρετικά σκληρά ώστε να βεβαιωθούμε πως το 2016 θα είναι πολύ καλύτερο από το 2015.

Πέρα από την αποφασιστικότητα του Ron Dennis, η οποία όπως λέει ο Button τον έπεισε να μείνει, άλλο ένα στοιχείο που βοήθησε ήταν πως ο Βρετανός θα πάρει την αύξηση του 2016 που είχαν συμφωνήσει από πέρυσι όταν και υπέγραψαν το 2ετές συμβόλαιο.

Σχόλια

Σχόλια