Ο Kvyat παραδέχθηκε το λάθος του (updt)

Ο Daniil Kvyat είχε ένα μεγάλο ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ιαπωνίας αλλά ευτυχώς είναι καλά

Ο Daniil Kvyat είχε ένα μεγάλο ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ιαπωνίας αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ωστόσο το μονοθέσιο της Red Bull Racing έγινε σμπαράλια από τη σύγκρουση με τις μπαριέρες της στροφής 10 και την περιστροφή στον αέρα. Ο Ρώσος μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ήταν λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τους μηχανικούς του. Η ζημιά στην RB11 είναι μεγάλη και θεωρείται σίγουρο ότι θα χρειαστεί να παραβούν τους κανονισμούς parc ferme για να το επισκευάσουν. Αν αυτό συμβεί ο Kvyat θα εκκινήσει από το pitlane.

Ήταν λάθος ενός rookie, έβαλα και τους δύο τροχούς στο γρασίδι και το έχασα. Δεν υπήρχε περιοχή διαφυγής εκεί οπότε η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα για την επιπλέον δουλειά. Η θέση εκκίνησης προς το παρόν είναι η 10η αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Update: Ο Kvyat τελικά θα εκκινήσει από το pitlane αύριο τον αγώνα καθώς η ζημιά στην RB11 είναι πολύ μεγάλη. Οι μηχανικοί της Red Bull Racing θα «σπάσουν» τους κανονισμούς parc ferme για να επισκευάσουν το μονοθέσιο κι όπως είπε ο Christian Horner, θα γράψουν πολλές υπερωρίες.

Σχόλια

Σχόλια