Η Force India ετοιμάζει αναβαθμίσεις για το Μεξικό

Η ινδική ομάδα θα προσπαθήσει να φέρει περισσότερες αναβαθμίσεις ώστε ο Perez να ανέβει στο βάθρο στον εντός έδρας αγώνα του

Η Force India μετά το κακό 3ήμερο στη Monza, είχε μια δυναμική παρουσία στη Σιγκαπούρη κι αν ο Nico Hulkenberg δεν είχε αυτή την επαφή με τον Felipe Massa τότε σίγουρα η ινδική ομάδα θα είχε διπλό τερματισμό στους βαθμούς. Ο Sergio Perez ήταν αυτός που κράτησε ψηλά τη σημαία της ομάδας τερματίζοντας στην 7η θέση. Ο Μεξικανός είχε στα χέρια του μια αναβαθμισμένη VJM08 και με την υψηλή τελική του κινητήρα της Mercedes κατάφερε να κρατήσει τον μαινόμενο Max Verstappen πίσω του. Ο επικεφαλής της ομάδας, Bob Fernley, μιλώντας στο πλαίσιο του GP δήλωσε πως ετοιμάζουν περισσότερες αναβαθμίσεις με σκοπό να δώσουν στον Perez την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο στον εντός έδρας αγώνα του στο Μεξικό. Φυσικά και για να τραβήξουν τα βλέμματα χορηγών.

Στο Μεξικό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων καθώς είναι ο εντός έδρας αγώνας του Checo. Θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να παλέψει για το βάθρο, αλλά δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε. Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που έχει γίνει από το Silverstone και μετά με το Spec-B.

Το GP του Μεξικό είναι προγραμματισμένο για τις 30/10 με 1/11.

Σχόλια

Σχόλια