Από το κακό στο χειρότερο

Εκεί που όλοι περίμεναν να δουν τη McLaren-Honda να προσπαθεί για βαθμούς ήρθε διπλή εγκατάλειψη λόγω κιβωτίου ταχυτήτων

Η McLaren-Honda περίμενε πώς και πώς το Grand Prix Σιγκαπούρης ώστε να μπορέσει να παλέψει για μερικούς βαθμούς. Αντί γι’ αυτό όμως η ομάδα είχε διπλή εγκατάλειψη και μάλιστα για τον ίδιο λόγο. Το κιβώτιο ταχυτήτων ήταν η αιτία που οι Fernando Alonso και Jenson Button παρέδωσαν τα όπλα. Ο Ισπανός μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα είπε πως το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είναι σαν χειμερινές δοκιμές γι’ αυτούς και παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Το project είναι πολύ νέο ακόμα. Τώρα έχουμε καλύψει τα ίδια χιλιόμετρα που είχε κάνει η Mercedes μέχρι την Αυστραλία οπότε ακόμα είμαστε σε χειμερινές δοκιμές. Δεν θα έπρεπε να έχουμε τέτοια προβλήματα στον 13ο αγώνα αλλά δεν είμαστε μακριά από τους άλλους. Αν όλα είχαν κυλήσει φυσιολογικά θα ήμασταν στους βαθμούς, ελπίζω να έχουμε κι άλλη ευκαιρία στους επόμενους αγώνες. Αν όχι τότε ελπίζω να μπορέσουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Πρέπει να βελτιωθούμε και μάλιστα πολύ. Τόσο στον τομέα της απόδοσης όσο και σε αυτόν της αξιοπιστίας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. 

Ο Button δεν ήταν και τόσο αισιόδοξος…

Θετικά από σήμερα; Κανένα, όμως πρέπει να παραμείνεις αισιόδοξος καθώς ποια είναι η άλλη επιλογή; Δουλεύουν πολλοί άνθρωποι πάνω σε αυτό το project και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε, απλώς χρειαζόμαστε χρόνο.

Σχόλια

Σχόλια