Ο Ricciardo εξυμνεί την RBR κι αύριο στοχεύει κορυφή

Ο Αυστραλός εκκινεί από την πρώτη σειρά κι έχει σκοπό να νικήσει τον πρώην team-mate του

Ο Daniel Ricciardo δηλώνει πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, έστω κι αν έχασε την pole από τον πρώην team-mate του. O Sebastian Vettel ήταν άπιαστος σήμερα, δήλωσε ο Αυστραλός αλλά υποσχέθηκε πως στον αγώνα θα παλέψει σκληρά καθώς θέλει να γευτεί τη σαμπάνια της νίκης.

Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφεις στην πρώτη σειρά. Είχε περάσει καιρός και είναι σύμπτωση που βρίσκομαι εδώ με τον Seb. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας. Οι κατατακτήριες ήταν συναρπαστικές και το ότι δεν υπάρχει Mercedes στην κορυφή είναι έκπληξη. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία. Θέλω να είμαι στη ΣΤ αύριο. Χαίρομαι πολύ για την ομάδα καθώς έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Στόχος είναι η νίκη. Ο Seb σήμερα ήταν ανίκητος αλλά αύριο θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος. 

Ο Daniil Kvyat εκκινεί από την 4η θέση και θα παλέψει για το βάθρο. Όμως γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο καθώς θα πρέπει να νικήσει τον Kimi Raikkonen και να κρατήσει πίσω του τις Mercedes.

Είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχω καλή θέση για την εκκίνηση αύριο. Ως οδηγός πάντα θες περισσότερα αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς αύριο. Τα κόκκινα μονοθέσια δείχνουν δυνατά αλλά θα παλέψουμε. Είναι μεγάλος αγώνας και πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Σχόλια

Σχόλια