Δεν υπάρχει ελπίδα

Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg αμφιβάλλουν πως η Mercedes μπορεί να βρει λύσεις για τον αγώνα

Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg αμφιβάλλουν πως η Mercedes μπορεί να βρει λύσεις για τον αγώνα. Ο Βρετανός μιλώντας μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών που σημείωσε μόλις την 5η ταχύτερη επίδοση δήλωσε ότι στο μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι να φτάσει στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο στόχος γι’ αύριο είναι το βάθρο. Οι προσπεράσεις είναι πολύ δύσκολες και οι άλλοι, κυρίως η RBR, έχουν πολύ καλό ρυθμό στα μεγάλα stint. Έτσι έχει η κατάσταση κι αμφιβάλλω αν θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις μέχρι αύριο. Για να είμαι ειλικρινής απόλαυσα την περίοδο διότι ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να πιέσω πέρα από τα όρια για να πάρω κάτι παραπάνω. Όμως τα ελαστικά δεν λειτούργησαν σωστά. 

Το ίδιο απαισιόδοξος είναι κι ο Rosberg.

Είναι πολύ απογοητευτικό, είναι απίστευτο το ότι βρισκόμαστε 1,5 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση. Είναι απίστευτο και το χειρότερο είναι πως δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Αλλάξαμε το set-up αρκετές φορές και δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον αγώνα.

Σχόλια

Σχόλια