Νέα ελληνική ιστοσελίδα CFMOTO

  Η CFMOTO, μία από τις σημαντικότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες ATV, διαθέτει πλέον ιστοσελίδα για το ελληνικό κοινό: www.cfmoto.com.gr

  Δελτίο Τύπου

  Η CFMOTO, μία από τις σημαντικότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες ATV, διαθέτει πλέον ιστοσελίδα για το ελληνικό κοινό: www.cfmoto.com.gr.

  Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, με αισθητική ταιριαστή με το sport στυλ της εταιρείας, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στη γκάμα της CFMOTO.

  Εύχρηστο και φιλικό προς τον επισκέπτη, το νέο site σάς επιτρέπει να γνωρίσετε τα μοντέλα CFMOTO σε βάθος με αναλυτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών και του πλούσιου εξοπλισμού τους, καθώς και με ένα πλήθος φωτογραφιών και video. Μπείτε στο συναρπαστικό κόσμο της CFMOTO και ανακαλύψτε τα οχήματα που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες: από τη sport all-terrain οδήγηση και την μετακίνηση και αναψυχή στις διακοπές, έως τη χρήση σε εργασίες υπαίθρου.

  Από το 1989 που ιδρύθηκε, η CFMOTO έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές Powersport και Utility οχημάτων στον κόσμο, με ένα εκτενές παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 70 χώρες.

  Έχοντας αναπτύξει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες στα 26 χρόνια λειτουργίας της, η CFMOTO διαθέτει σήμερα μια ευρεία γκάμα οχημάτων ATV, UTV, SSV, μοτοσυκλετών και scooter.

  Αξιόπιστα, δυνατά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό, τα μοντέλα CFMOTO διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, σε ένα πραγματικά value-for-money πακέτο.

  Τα οχήματα της CFMOTO εισάγονται αποκλειστικά από τη LION HELLAS Α.Ε. και διατίθενται μέσω του δικτύου της θυγατρικής της, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια