Κρυφτό από τη Mercedes

Vettel και Ricciardo είναι σίγουροι πως η Mercedes θα επανέλθει και στο υπόλοιπο του 3ημέρου στη Σιγκαπούρη θα δείξει την πραγματική της ταχύτητα

Ο Sebastian Vettel είναι σίγουρος πως η Mercedes θα επανέλθει και στο υπόλοιπο του 3ημέρου στη Σιγκαπούρη θα δείξει την πραγματική της ταχύτητα. Σήμερα ο Lewis Hamilton ήταν αυτός που κράτησε τη σημαία της γερμανικής ομάδας σημειώνοντας μόλις τον 4ο χρόνο ενώ ο Nico Rosberg ήταν 7ος. Ο ρυθμός του Vettel δεν ήταν εντυπωσιακός αλλά όπως είπε κι ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από την προσομοίωση κατατακτηρίων. Ο Kimi Raikkonen όμως έδειξε πως η Ferrari μπορεί να πάει γρήγορα σημειώνοντας τον 2ο χρόνο μόλις μερικά χιλιοστά πίσω από τον Daniil Kvyat που έγραψε την ταχύτερη επίδοση.

Μετά την Παρασκευή είναι πάντα δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, όμως νομίζω πως ήταν μια καλή ημέρα για εμάς. Το μονοθέσιο λειτούργησε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Προφανώς η Mercedes θα είναι γρήγορη. Δεν ξέρω τι τους συνέβη σήμερα, έδειχναν αργοί. Όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει αύριο. Γνωρίζουμε πως κάποιες φορές δεν δείχνουν την πραγματική τους εικόνα από την Παρασκευή. Όσον αφορά στον δικό μου γρήγορο γύρο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος οπότε νομίζω πως χρειάζεται να βελτιωθώ για τις κατατακτήριες. Για τον αγώνα τα πράγματα φαίνονται αρκετά καλά, έχουμε ρυθμό. Όμως είναι Παρασκευή και πρέπει να συγκρατηθούμε και να μην ενθουσιαζόμαστε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο Daniel Ricciardo ο οποίος σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο και είχε τον καλύτερο ρυθμό στην προσομοίωση αγώνα. Ο Αυστραλός ήταν κατά μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος του Hamilton στα μεγάλα stint αλλά δηλώνει πως η Mercedes έπαιξε κρυφτό.

Ελπίζω αυτός να είναι ο πραγματικός ρυθμός της Mercedes αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι σίγουρος πως αύριο θα είναι καλύτεροι. Ο δικός μας στόχος είναι η pole αλλά θεωρώ πως η Mercedes παίζει κρυφτό.

Σχόλια

Σχόλια