Νέο μικρό ρύγχος για τη Sauber

Η Sauber έφερε στη Σιγκαπούρη ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο περιλαμβάνει νέο μικρό ρύγχος όπως αυτό των RBR, Williams και McLaren

Είχαμε αναφέρει πριν μερικές ημέρες πως η Sauber ετοιμάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για τη Σιγκαπούρη (σχετικό θέμα) και σήμερα Πέμπτη 17/9 το μονοθέσιο της ελβετικής ομάδας πιάστηκε στα… πράσα από τους φακούς των φωτογράφων. Η C34 μπαίνει και αυτή στο γκρουπ των μονοθεσίων με μικροσκοπικό ρύγχος. Ο σχεδιασμός του μοιάζει με αυτόν των Williams, Red Bull και McLaren. Η Sauber έχει φέρει επίσης νέα εμπρός και πίσω πτέρυγα και πιο μικρά side pod. Τέλος υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στο υπόλοιπο αμάξωμα.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, πέρασαν με την πρώτη τα crash test της FIA και τώρα είναι έτοιμοι να αδράξουν τους καρπούς της δουλειάς τους. Να θυμίσουμε πως οι Red Bull και McLaren ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με τα crash test της FIA. H Kaltenborn είπε επίσης πως αυτό το τελευταίο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων θα βοηθήσει την ομάδα να προετοιμαστεί για το 2016.

Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε την αεροδυναμική απόδοση και θα δούμε πώς θα πάει σε αυτή την πίστα. Είναι ένα νέο σχέδιο το οποίο πρέπει να δοκιμαστεί εκτενώς και μετά θα δούμε αν βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν θα υπάρξουν μεγαλύτερες αναβαθμίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μόνο μερικές μικρές.

sauber-newnose-15-3

Σχόλια

Σχόλια