Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε για Button

Ο Βρετανός μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Σιγκαπούρη όπου βρίσκεται για το GP δήλωσε πως σύντομα θα γνωρίζουμε αν θα μείνει ή θα φύγει

Ο Jenson Button κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην F1 σε άλλη ομάδα μικρότερη της McLaren. Ο Βρετανός μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Σιγκαπούρη όπου βρίσκεται για το GP δήλωσε πως σύντομα θα γνωρίζουμε αν θα μείνει ή θα φύγει. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο η McLaren έχει περιθώριο να ενεργοποιήσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Βρετανού μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στον προηγούμενο αγώνα είπα πως θα γνωρίζω στον τελευταίο αγώνα αλλά έκανα λάθος. Προς το τέλος του μήνα θα ξέρω σίγουρα.

Ο Button, όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί, έχει συνδεθεί με τη Haas F1 η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην F1 το 2016. Ο Βρετανός όμως έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να πάει σε μικρότερη ομάδα καθώς αν είναι να συνεχίσει στην F1 θέλει να μείνει στη McLaren-Honda η οποία έχει μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Αν μείνω στην F1 θα είναι με τη McLaren. Έχω περάσει μερικές δύσκολες στιγμές μαζί της αλλά σέβομαι όλους τους ανθρώπους στην ομάδα και στη Honda. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι ομάδα του μέλλοντος. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα να κοιτάξω για μικρότερη ομάδα. Η σχέση μας με τη Honda είναι πολύ νέα, όπως ο κινητήρας μας αλλά και το αεροδυναμικό μας τμήμα με τον Prodromou. Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική McLaren από το παρελθόν.

Όλα δείχνουν πως ο Button θα παραμείνει στη McLaren και στην F1, καθώς η συνεργασία McLaren-Honda χρειάζεται την πείρα του Βρετανού αλλά και σταθερότητα στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Fernando Alonso έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει τον Button ως team-mate καθώς συνεργάζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν μιας και το πρόβλημα είναι ο κινητήρας δεν θέλουν να δημιουργήσουν περισσότερα αλλάζοντας line-up.

Σχόλια

Σχόλια