Κάταγμα στο αριστερό χέρι για τον Magnussen

Ο αναπληρωματικός οδηγός της McLaren είχε πτώση από το ποδήλατό του κατά τη διάρκεια άσκησης και υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο αριστερό χέρι

Ο αναπληρωματικός οδηγός της McLaren, Kevin Magnussen, είχε πτώση από το ποδήλατό του κατά τη διάρκεια άσκησης και υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο αριστερό χέρι. Ο Δανός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία μιλώντας για το ατύχημά του. Ο εκπρόσωπος Τύπου της McLaren αναφέρει ότι η ζημιά δεν είναι μεγάλη και πως σε λιγότερο από ένα μήνα ο Magnussen θα είναι «ετοιμοπόλεμος». Αυτό αφήνει τη McLaren χωρίς αναπληρωματικό οδηγό, παρόλο που ο Stoffel Vandoorne βρίσκεται στη Σιγκαπούρη.

Ο Kevin ασκούνταν εκτενώς με το ποδήλατό του τους τελευταίους μήνες αλλά δυστυχώς είχε πτώση. Έχει υποστεί ένα μικρό κάταγμα στο αριστερό του χέρι αλλά αναμένεται να επανέλθει πλήρως μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες. Ο Stoffel βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για λογαριασμό της βελγικής τηλεόρασης, αυτή η συμφωνία είχε πραγματοποιηθεί πριν αρκετές εβδομάδες. Έτσι η McLaren δεν έχει επίσημο αναπληρωματικό οδηγό για το 3ήμερο στη Σιγκαπούρη, ωστόσο ο Stoffel θα είναι δίπλα στη McLaren και θα τη βοηθήσει όπου χρειαστεί.

magnussen-broke-hand-15

Σχόλια

Σχόλια