Δεν αλλάζει το πρόγραμμα του GP Σιγκαπούρης

Οι διοργανωτές του Grand Prix Σιγκαπούρης δηλώνουν πως δεν σκοπεύουν να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν το αγωνιστικό 3ήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου

Οι διοργανωτές του Grand Prix Σιγκαπούρης δηλώνουν πως δεν σκοπεύουν να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν το αγωνιστικό 3ήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου. Η μεγάλης έκτασης φωτιά στα δάση της Ινδονησίας σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν προς τη Σιγκαπούρη έχουν φέρει βαρύ νέφος και πυκνή ομίχλη πάνω από την πόλη. Η ατμόσφαιρα έχει «δηλητηριαστεί» και  τη Δευτέρα 14/9 ο πρότυπος δείκτης ρύπανσης (PSI) ήταν στο 222 με τα ανθυγιεινά επίπεδα είναι μεταξύ 101 και 200.

Η μειωμένη ορατότητα έχει προκαλέσει προβλήματα στην εναέρια κυκλοφορία, με πολλές πτήσεις να αλλάζουν πορεία. Επίσης πολλές υπαίθριες εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί. Ωστόσο οι αρμόδιοι για το GP αναφέρουν πως δεν πρόκειται να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν το αγωνιστικό 3ήμερο, τουλάχιστον όχι ακόμα καθώς η κατάσταση αλλάζει συνεχώς.

Βάσει των τωρινών επιπέδων του PSI δεν υπάρχουν σχέδια για τροποποίηση ή ακύρωση του αγωνιστικού προγράμματος. Η κατάσταση του νέφους αλλάζει συνεχώς, όχι μέρα με τη μέρα αλλά από ώρα σε ώρα. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει ακριβής πρόβλεψη του PSI κατά τη διάρκεια του 3ημέρου. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες αρχές και ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις για τον καιρό.

Σχόλια

Σχόλια