Η Sauber με νέο αεροδυναμικό πακέτο στη Σιγκαπούρη

Η ελβετική ομάδα θα έχει νέο αεροδυναμικό πακέτο στη Marina Bay αλλά ακόμα περιμένει την τελευταία αναβάθμιση στον κινητήρα της Ferrari

Έχουμε ήδη μπει στο δεύτερο μισό της χρονιάς και η Ferrari έχει πραγματοποιήσει αρκετές αναβαθμίσεις στον κινητήρα της. Η τελευταία έγινε στη Monza με τους Ιταλούς να χρησιμοποιούν άλλα 3 από τα διαθέσιμα tokens. Η δουλειά που γίνεται στο Maranello δείχνει να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς η Ferrari, τουλάχιστον στις κατατακτήριες, ήταν κοντά στη Mercedes. Από αυτές τις αναβαθμίσεις θέλει να επωφεληθεί η ομάδα του Peter Sauber καθώς ακόμα έχει το προηγούμενο Spec, το οποίο μάλιστα καθυστέρησε να το χρησιμοποιήσει. Η Sauber στο Spa έβαλε την αναβάθμιση που παρουσίασε η Ferrari στον Καναδά και τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις για το πότε θα πάρει το τελευταίο spec.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, θα χρησιμοποιήσουν τον αναβαθμισμένο κινητήρα πριν το τέλος της χρονιάς, όμως δεν γνωρίζει ακόμα το πότε. Η Sauber κατάφερε στη Monza να μπει στους βαθμούς και τώρα ετοιμάζεται για ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα στη Σιγκαπούρη. Η ελβετική ομάδα θα έχει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο το οποίο θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στους δρόμους της Marina Bay. Η Kaltenborn κρατά χαμηλούς τους τόνους, ωστόσο είναι αισιόδοξη για τη δουλειά που έχει γίνει στο Hinwil.

Σχόλια

Σχόλια