Πάει για το 2016 το νέο σασί της Manor

Η Manor κρατά δυνάμεις καθώς το 2016 θα έχει έναν ισχυρό αντίπαλο, την Haas F1

Η Manor μπορεί αρχικά να επέστρεψε στην F1 με το σκεπτικό να παρουσιάσει ένα νέο σασί κατά τη διάρκεια του 2015 αλλά έχει μείνει με το ειδικά τροποποιημένο σασί του 2014. Οι τροποποιήσεις έγιναν στο εμπρός μέρος για να συμβαδίζει με τους κανονισμούς της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας, Graeme Lowdon, είναι προτιμότερο να περιμένουν το 2016 και τότε να παρουσιάσουν ένα νέο σασί παρά να ξοδέψουν χρήματα και χρόνο για τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν φέρουν τώρα ένα νέο σασί, ενώ του χρόνου με τη Haas F1 να μπαίνει στο παιχνίδι θα έχουν άμεσο αντίπαλο.

Το αρχικό σχέδιο για το 2015 ήταν να πραγματοποιήσουμε κάποιες μεγάλες αλλαγές στο σασί και στον κινητήρα. Όμως καθώς εξελισσόμαστε και προσλαμβάνουμε περισσότερο κόσμο τόσο πιο δύσκολη είναι η επίτευξη αυτού του στόχου. Όμως όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι για το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς, θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός.

Η Manor έχει ήδη προσλάβει τον Bob Bell (σχετικό θέμα) και βρίσκεται σε συζητήσεις για συνεργασία με τη Mercedes το 2016.

Σχόλια

Σχόλια