Νέα Ninja ZX-10R, με επιρροές από το WSBK

  Η Kawasaki έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα Ninja ZX-10R, με επιρροές από το WSBK

  Δελτίο Τύπου

  Κυρίαρχη δύναμη στο World Superbike Championship, η Kawasaki συνεχίζει την εξέλιξη της πολύ επιτυχημένης Ninja ZX-10R με την προσεχή αποκάλυψη ενός νέου μοντέλου για το 2016. Η νέα Ninja ZX-10R θα φέρει μια σειρά αναβαθμίσεις που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Kawasaki Racing Team.

  Εξελιγμένη από τη Superbike με την οποία ο Tom Sykes κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή στο WSBK to 2013 και που έχει οδηγήσει τον Jonathan Rea σε συνεχείς νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, η νέα Ninja αποκαλύπτει μόνο ένα μέρος των πολλών αλλαγών της με μια πρώτη ματιά -με διακριτικές αλλά πολύ αποτελεσματικές τροποποιήσεις στο σχεδιασμό του φαίρινγκ- ενώ άλλες γίνονται εμφανείς όσο πλησιάζεις και εξετάζεις σε βάθος τη μοτοσυκλέτα. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα η πλήρης αναβάθμιση των αναρτήσεων και η εφαρμογή ενός νέου κορυφαίου συστήματος φρένων. Με το σλόγκαν “Get Closer”, η Kawasaki σάς καλεί να ανακαλύψετε τους άσους που κρύβει η νέα Ninja ZX-10R.

  «Η νέα Ninja ZX-10R δεν έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί, καθώς το τρέχον μοντέλο αποτελούσε μια πολύ καλή βάση που μπορούσαμε να εξελίξουμε περαιτέρω», σχολίασε ο Επικεφαλής του Project στην Kawasaki Heavy Industries, Yoshimoto Matsuda.

  «Για το νέο μοντέλο έχουμε εστιάσει την προσπάθειά μας στη βελτίωση της μηχανολογίας και των επιδόσεων. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα. Αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στην απόδοση του κινητήρα και του πλαισίου και μας προσφέρει μια πλατφόρμα για να εισάγουμε νέα, state-of-the-art βοηθήματα για τον αναβάτη και άλλες τεχνολογίες.

  Με τη συμβολή της Kawasaki Racing Team και αναβατών όπως ο Jonathan Rea και ο Tom Sykes, έχουμε δημιουργήσει την πιο δυνατή και ανταγωνιστική Ninja ZX-10R που έχει βγει ποτέ. Μια μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει τόσο μέσα την πίστα όσο και στο δρόμο».

  Σύντομα, η νέα Ninja ZX-10R θα αποκαλύψει πλήρως τα μυστικά της σε μια πρώτη παρουσίαση σε συνεργασία με την Kawasaki Racing Team, στη Βαρκελώνη, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια