Σε άλλη κλάση ο κινητήρας της Mercedes

O Horner μίλησε για την αναβάθμιση του κινητήρα των πρωταθλητών και τη χαρακτήρισε τρομακτική

Η Mercedes είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που χρησιμοποίησε μία κι έξω όλα τα διαθέσιμα tokens που είχε για το 2015. Οι Γερμανοί έφεραν στη Monza έναν αναβαθμισμένο κινητήρα έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 7 tokens. Αυτός ο νέος κινητήρας, όπως δήλωσαν, είναι η βάση πάνω στην οποία θα πατήσει η μονάδα του 2016 κι αν κρίνουμε από την εικόνα που είδαμε στην Ιταλία τα πράγματα είναι δύσκολα για τους υπόλοιπους. Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, χαρακτήρισε την αναβάθμιση τρομακτική, λέγοντας ότι η Mercedes είναι σε άλλη κλάση.

Την Παρασκευή η κατάσταση με τον κινητήρα ήταν τρομακτική αλλά στη συνέχεια πρέπει να αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με τον Rosberg. Όμως είναι πολύ ανησυχητικό το βήμα που έκαναν με την τελευταία αναβάθμιση. Προς το παρόν είναι σε δικό τους πρωτάθλημα.

Ο Βρετανός μίλησε και για τη βελτίωση της Ferrari, η οποία χρησιμοποίησε 3 tokens για την αναβάθμιση του κινητήρα της.

Όσον αφορά στη Ferrari στις κατατακτήριες ήταν πιο κοντά στη Mercedes απ’ ότι την Παρασκευή αλλά στον αγώνα είδαμε φοβερό ρυθμό από τον Lewis με τη μέση γόμα. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε. Φαντάζομαι ότι απλώς διαχειριζόταν τη διαφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι σαφές πως η Mercedes είναι πολύ μπροστά.

Σχόλια

Σχόλια