Χαμόγελα στην RBR

Η Red Bull Racing μπορεί να χαμογελάσει μετά το σημερινό αποτέλεσμα καθώς οι δύο της οδηγοί μπήκαν στους βαθμούς

Η Red Bull Racing μπορεί να χαμογελάσει μετά το σημερινό αποτέλεσμα καθώς οι δύο της οδηγοί μπήκαν στους βαθμούς. Ο Daniel Ricciardo τερμάτισε 8ος ενώ είχε εκκινήσει 19ος κι ο Daniil Kvyat 10ος. Ο Ρώσος είχε εκκινήσει 18ος. Μετά τις αλλαγές κινητήρων οι «ταύροι» μπορούν να επικεντρωθούν στο Grand Prix Σιγκαπούρης και να ελπίζουν σε καλύτερα αποτελέσματα καθώς οι ευθείες της Monza δεν πάνε στον κινητήρα της Renault.

Αν αναλογιστούμε από  πού εκκινήσαμε αλλά και τα χαρακτηριστικά της πίστας ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα που κατάφερα και πήρα την 8η θέση στον τελευταίο γύρο από τον Ericsson. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του σασί καθώς μου έδωσε τη δυνατότητα να παλέψω με μονοθέσια που είχαν κινητήρες των Ferrari και Mercedes. Στις ευθείες της Monza χάναμε πολλά χιλιόμετρα. Δεν ήταν εύκολο 3ήμερο αλλά μετά από αυτό το θετικό αποτέλεσμα νομίζω ότι μπορούμε να φάμε μία pizza παραπάνω. 

Στους βαθμούς μπήκε κι ο Kvyat και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δήλωσε:

Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το 3ήμερο στη Monza θα ήταν δύσκολο για εμάς. Ωστόσο ο αγώνας δεν εξελίχθηκε άσχημα. Είναι θετικό αποτέλεσμα το ότι μπήκα στους βαθμούς και τώρα επικεντρώνομαι  στον αγώνα της Σιγκαπούρης. Λογικά εκεί θα είμαστε καλύτεροι καθώς τα χαρακτηριστικά της πίστας θα βολέψουν την RB11.

Σχόλια

Σχόλια