Αγώνα χωρίς λάθη θέλει η Williams

Οι Massa και Bottas πήραν τα μέγιστα στις κατατακτήριες κι αύριο στον αγώνα θα προσπαθήσουν να πιέσουν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Η Williams είχε στόχο τη Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές της Monza αλλά ο ρυθμός της SF15-T ήταν εξαιρετικός σήμερα κι έτσι όσο κι αν προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν. Ο Felipe Massa σημείωσε την 5η επίδοση μερικά δέκατα πίσω από τις Ferrari και τον Nico Rosberg ενώ ο Valtteri Bottas την 6η. Η βρετανική ομάδα τώρα επικεντρώνεται στον αγώνα και με όπλο τον καλό ρυθμό στα μεγάλα stint ελπίζει για ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξει να κρατηθεί μακριά από λάθη καθώς τον τελευταίο καιρό είναι επιρρεπής.

Ο Massa δήλωσε:

Η Ferrari σήμερα ήταν ταχύτερη απ’ ότι υπολογίζαμε και παρόλο που έκανα τον τέλειο γύρο ήταν πολύ δύσκολο να τους φτάσω. Ωστόσο είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου αλλά και με τη θέση εκκίνησης. Η ιπποδύναμη σε αυτή την πίστα παίζει μεγάλο ρόλο οπότε αύριο θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε τον Rosberg. Όμως πρόκειται για έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα. Στόχος είναι να έχουμε έναν καλό αγώνα χωρίς λάθη και να πάρουμε βαθμούς για την ομάδα.

Ο Bottas δήλωσε:

Δεν έκανα τον τέλειο γύρο καθώς στην τελευταία προσπάθεια δεν κατάφερα να πάρω καλό slipstream. Νομίζω ότι η 5η και 6η θέση είναι το μέγιστο για σήμερα καθώς η Ferrari δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές μας. Αύριο είναι μία νέα ημέρα και σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να τους πιέσουμε. Ο ρυθμός μας στα μεγάλα stint είναι καλός οπότε περιμένω ένα δυνατό αποτέλεσμα. 

Σχόλια

Σχόλια