Ο Hulkenberg παραμένει στην F1 και στη Force India

Ο Γερμανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ινδική ομάδα για τα έτη 2016 και 2017

Ο Nico Hulkenberg παραμένει στην F1 και τη Force India καθώς ανανέωσε με την ινδική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες πως ο Γερμανός σκεφτόταν να αποχωρήσει από την F1 για λογαριασμό του WEC ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί κι ο «Hulk» θα συνεχίσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης είχε συνδεθεί με τη Ferrari αλλά μετά την ανανέωση του Kimi Raikkonen δεν υπήρχε χώρος γι’ αυτόν. Έτσι λίγο πριν το GP Ιταλίας, η Force India ανακοίνωσε πως ο Hulkenberg παραμένει στην ομάδα για το 2016 αλλά και το 2017.

Ο Hulkenberg δήλωσε:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οριστικοποιήθηκαν τα σχέδιά μου για το μέλλον. Γνωρίζω αυτή την ομάδα πάρα πολύ καλά και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η πρόοδος που έχει σημειώσει τα τελευταία δύο χρόνια είναι εντυπωσιακή και μου δίνει ελπίδες για το μέλλον. Έχουμε σημαντικά πράγματα να πετύχουμε στο μέλλον και θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι μαζί με αυτή την ομάδα.

Όσον αφορά στον δεύτερο οδηγό της ομάδας, η Force India δεν ανακοίνωσε τίποτα κι έτσι ξεκίνησαν οι φήμες. Ωστόσο ο Sergio Perez αναφέρει πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Η ανανέωση του Hulkenberg είναι σπουδαία νέα για την ομάδα καθώς είναι ένας εξαιρετικός οδηγός. Όσον αφορά στα δικά μου καλά νέα, νομίζω ότι θα έρθουν πολύ σύντομα. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και η προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω εδώ, όχι να πάω σε κάποια άλλη ομάδα. Περιμένω πως η ανακοίνωση θα γίνει πριν τον επόμενο αγώνα.

Σχόλια

Σχόλια